GUJON O SRAMNOM PROPAGANDNOM FILMU N1: Najvećeg mrzitelja Srba ste našli da priča o Vučiću, toliko o kredibilnosti ovog čoveka
Foto: Youtube Printscreen

REAGOVANJE

GUJON O SRAMNOM PROPAGANDNOM FILMU N1: Najvećeg mrzitelja Srba ste našli da priča o Vučiću, toliko o kredibilnosti ovog čoveka

Politika -

Arno Gujon, direktor Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu žestoko je reagovao na laži koje je TV N1 objavila o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

On je u objavi na društvenoj mreži X naveo da je francuski „novinar”, kojeg je N1 pozvala da govori o Vučiću u skandaloznom filmu, zapravo najveći mrzitelj srpskog naroda.

Arno Gujon
foto: Printscreen/X

- N1 našao za shodno da o predsedniku Srbije govori kontroverzni francuski „novinar” Žan-Arno Derens koji već 25 godina vodi antisrpski portal „Le courrier des Balkans”. Njegov sajt je osnovan uoči bombardovanja Srbije 1998. i od tada propagira antisrpsku propagandu uz jaku finansijsku podršku sa Zapada. Derens javno podržava nezavisno Kosovo i godinama napada Francuze koji se bore za srpski narod na Kosovu i Metohiji ili jednostavno misle drugačije od njega. Na prošlim izborima javno je podržao pokret „Ne davimo Beograd”. Toliko o kredibilnosti i neutralnosti ovog sagovornika - napisao je Gujon na društvenoj mreži X.

Kurir.rs/ Foto:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track