UGLEDNI LEKARI, PROFESORI, UMETNICI: Evo ko se nalazi na listi "Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da sme da stane"
Foto: Printskrin/Instagram

UGLEDNI LEKARI, PROFESORI, UMETNICI: Evo ko se nalazi na listi "Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da sme da stane"

Politika -

Na izbornoj listi Srpske napredne stranke za izbore 17. decembra "Koalicija Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", među prvih 20 kandidata za poslanike našli su se i violinista Jovan Kolundžija, direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon kao i ćerka fudbalera Dragana Džajića, Sanja Džajić.

Bivši ministar zdravlja Zlatibor Loncar je na 19. mestu na izbornoj listi čiji je nosilac predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević, dok je na 20. mestu sportista Željko Rebrača.

Na izbornoj listi SNS-a se među prvih 100 kandidata za poslanike našla i Tanja Macura iz udruženja "Mame su zakon", operska pevačica Jadranka Jovanović, direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, kao i nekadašnji funkcioner i poslanik Demokratske stranke Radoslav Milojičić Kena.

Među kandidatima za poslanike su i funkcioneri SNS-a, premijerka Ana Brnabić, dosadašnji pedsednik skupštine Srbije Vladimir Orlić, ministar za boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković i drugi.

Kurir.rs/Beta

Bonus video:

00:27

Ispred Gradske izborne komisije: SNS predaje izbornu listu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track