"DVA ŠLEPERA I KAMION S LEKOVIMA SINOĆ SU UŠLI NA KIM" Petković: Zahvaljujući intenzivnoj diplomatskoj borbi Beograda VIDEO, FOTO
Foto: Beta/Miloš Miškov

"nikad nećemo odustati od našeg naroda na KiM"

"DVA ŠLEPERA I KAMION S LEKOVIMA SINOĆ SU UŠLI NA KIM" Petković: Zahvaljujući intenzivnoj diplomatskoj borbi Beograda VIDEO, FOTO

Politika -

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković oglasio se na svom zvaničnom "X" profilu (bivši Tviter) istakavši da će kontingent naših lekova uskoro biti dopremljen u bolnice na KiM.

"Zahvaljujući intenzivnoj i dugoj diplomatskoj borbi Beograda, kontingent naših lekova uskoro će biti dopremljen u bolnice na KiM! Dva šlepera i kamion s neophodnim lekovima i infuzionim rastvorima sinoć su ušli na KiM i biće nakon procedura raspoređeni po našim zdravstvenim ustanovama", naglasio je Petković i dodao:

00:35

Dva šlepera i kamion s lekovima sinoć su ušli na KiM

"Zbog gotovo dvogodišnje blokade i opstrukcije Prištine koja je izmišljala razne administrativne prepreke, bili smo na pragu humanitarne katastrofe. O tome je Beograd redovno upozoravao zvaničnike EU tokom dijaloga, ali i ostale međunarodne aktere. Nikad nećemo odustati od našeg naroda na KiM!", istakao je Petar Petković.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track