VUK SE PODSMEVA DEMOKRATAMA! Jeremić iz prikrajka poručuje svojim bivšim saborcima: Lutovac kao da vodi neku privatnu družinu
Foto: Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić

likuje

VUK SE PODSMEVA DEMOKRATAMA! Jeremić iz prikrajka poručuje svojim bivšim saborcima: Lutovac kao da vodi neku privatnu družinu

Politika -

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić iz prikrajka se podsmeva predsedniku Demokratske stranke Zoranu Lutovcu. Likujući povodom broja mesta koje je DS, inače njegova bivša stranka, dobila na listi Dragana Đilasa, Jeremić se složio sa onima koji tvrde da se Lutovac ponaša kao da vodi neku privatnu družinu.

Bivši demokrata Jeremić lajkovao je jednu od objava na društvenoj mreži Iks u kojima se ponižava i DS i njen sadašnji lider Lutovac. Vladimir Stevanović napisao je podrugljivi osvrt na DS i Jeremić kao da je jedva dočekao da to podrži.

Vuk Jeremić
foto: Printscreen

- DS imala 9 poslanika prošle godine, sad 5. Je l` to koalicija dobija duplo manje ili duplo više mandata? Koji vam je kriterijum za poslanika? Predsednik koji je pristao na najmanje poslanika u istoriji Demokratske stranke? Šta vodi on, neku privatnu družinu? Cirkus - naveo je Stevanović o objavi koju je Jeremić podržao.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track