SNS SE BORI DA MLADI OSTANU U SRBIJI! Orlić i Đurićeva razgovarali sa građanima Rume: "Ovo je izbor za BUDUĆNOST" (VIDEO)
Foto: Instagram/sns srbija

SNS SE BORI DA MLADI OSTANU U SRBIJI! Orlić i Đurićeva razgovarali sa građanima Rume: "Ovo je izbor za BUDUĆNOST" (VIDEO)

Politika -

Predsednik Narodne skupštine Srbije Vladimir Orlić i potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, Nevena Đurić, kandidati sa liste "ALEKSANDAR VUČIĆ - Srbija ne sme da stane", posetili su Rumu gde su razgovarali sa građanima.

Predstavnici liste "ALEKSANDAR VUČIĆ - Srbija ne sme da stane" okupljenima su poručili da se Srpska napredna stranka i Aleksandar Vučić bore da mladi ostaju u Srbiji.

"Zato ulažemo u infrastrukturu, zato otvaramo fabrike, podižemo životni standard naših građana, ulažemo u obrazovanje, ulažemo u IT sektor i stvaramo uslove da mladi ljudi ostanu u našoj Srbiji", navela je Nevena Đurić.

Orlić je dodao da je naša obaveza da pošaljemo jasan signal da Srbija ne sme da stane.

"Izbor za budućnost, za bolju i uspešniju Srbiju, za Srbiju osmeha i Srbiju u kojoj će da bude više dece jeste "ALEKSANDAR VUČIĆ - Srbija ne sme da stane", rekao je Orlić.

Kurir.rs

Bonus video:

00:51

NOV VUČIĆEV POKRET BIĆE JAČI OD SNS-a! Stručnjaci nemaju dilemu: Očigledno predsednik vidi dalje od nas, TRAŽI SAMO JEDNU STVAR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja