SVE GORE OD GOREG! OSUĐENI NASILNIK NA LISTI "SRBIJA PROTIV NASILJA": Đilasov kandidat za poslanika pretio batinama protivnicima!
Foto: Medija Centar Beograd

Evo ko je rastislav dinić, 60. na listi

SVE GORE OD GOREG! OSUĐENI NASILNIK NA LISTI "SRBIJA PROTIV NASILJA": Đilasov kandidat za poslanika pretio batinama protivnicima!

Politika -

Još jedan osvedočeni agresivac pojačao je izbornu listu "Srbija protiv nasilja". Rastislav Dinić iz Niša zauzeo je 60. mesto na ovoj listi i verovatno mu je najbolja preporuka za to bio minuli politički rad tokom kojeg je često, umesto argumenata, koristio nasilne verbalne metode.

Uostalom, to potvrđuje i osuđujuća presuda zbog nasilja na internetu. Dinić je bio među onima koje je Viši sud u Beogradu osudio na godinu dana zatvora, uslovno na tri, zbog pretnji i uvredljivih komentara na internet forumu. Dinić je ovom prilikom izneo niz uvreda i pretnji na internet forumu na račun Borisa Malagurskog i Ivane Rajović, autora filma "Pretpostavka pravde", koji se bavi ubistvom francuskog navijača Brisa Tatona u Beogradu. Koliko je iskren u borbi protiv nasilja najubedljivije pokazuje činjenica da je Dinić, koji je na izbornoj listi predstavljen kao docent na Filozofskom fakultetu, Malagurskom poželeo brutalne batine.

Ali, u srpskoj opozicije je sve moguće, pa tako i ovo. Ovaj agresivni forumaš, ali i autor na "Peščaniku" i udarna pesnica Zeleno-levog fronta, sada je kandidat za poslanika u Skupštini Srbije. To zvuči kao ozbiljno upozorenje, jer bismo njegovim ulaskom u parlament dobili ozbiljnog autošovinistu.

Kurir.rs

Bonus video:

05:48

PRŠTALO U PROGRAMU UŽIVO! Okršaj vlasti i opozicije zbog nove Vlade SAMOFALOV: Pokrali nas, a Đilas se smeška na Andrićevom vencu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track