PRELETAČ U AKCIJI Veselinović pljuvao i TUKAO čoveka, pa glumio žrtvu! Puna im usta borbe protiv nasilja, a BIJU I ZASTRAŠUJU
Foto: Kurir

Licemerje bez kraja đilasovih sledbenika

PRELETAČ U AKCIJI Veselinović pljuvao i TUKAO čoveka, pa glumio žrtvu! Puna im usta borbe protiv nasilja, a BIJU I ZASTRAŠUJU

Politika -

Iako su im deklarativno puna usta borbe protiv nasilja, sledbenici Dragana Đilasa iz takozvane probriselske opozicije ne prestaju sa zastrašivanjem, vređanjem, pa čak i fizičkim napadima na političke neistomišljenike.

Tako je danas predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović, čiji su najveći politički podvizi preletanja iz stranke u stranku, izvrtanjem činjenica pokušao da se odbrani nakon što je u Budisavi napao direktora novosadskog "Gradskog zelenila" Miloša Egića i druge okupljene.

Veselinović je, kako su posvedočili okupljeni, prvo pljunuo Egića, a potom i fizički nasrnuo na okupljene, za šta postoje dokazi, čak i u vidu lekarskih izveštaja. Slučaj je prijavljen policiji, dok je jednom povređenom čoveku ukazana pomoć u bolnici.

Do incidenta je došlo na manifestaciji "Zabijačka" u Budisavi, u organizaciji Mesne zajednice.

01:17

O napadu Veselinovića na Egića u Budisavi

"To je otvoren događaj za sve građane, pa i za Janka Veselinovića. Iako nema nijednog člana u Budisavi, on je došao. Kada mu već niko nije prišao, svesno je odlučio da napravi incident. Kažu komšije da je prvi pljunuo našeg čoveka, kao i da je jedan od njih povređen, što se vidi iz bolničkog izveštaja", poručuju iz SNS.

"Vređaju naše komšije i trude se da sprovedu njihovu politiku zastrašivanja. SNS će u svakom momentu i na svakom koraku biti uz svoje komšije i boriti se za pristojnu Srbiju", dodaju naprednjaci.

Veselinović se, naravno, branio tvrdnjama da je on taj koji je žrtva, a u tome su ga brže bolje podržali "saborci" iz "Srbija protiv nasilja", koji u svojim redovima imaju zavidan broj nasilnika, homofoba i kojekakvih "moralnih gromada" protiv kakvih se tobož bore.

Kako reči "preletača", kakav je Veselinović, mogu da imaju težinu, kada je toliko puta menjao dresove, pa je posle Saveza komunista, "leteo" do Demokratske stranke, potom i Socijaldemokratske, dok, bar za sada, nije "sleteo" u Pokret za preokret.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:10

OPOZICIJA JE DALA NEKOLIKO STRAŠNIH AUTOGOLOVA PRED RASPISIVANJE IZBORA! Stručnjaci tvrde: Očigledno je ko će trijumfovati

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track