ZABRANJEN ULAZAK POMOĆNICI DIREKTORA KANCELARIJE ZA KiM! Jelenu Stojković sprečili da poseti srpsku porodicu iz Babinog Mosta!
Foto: Kancelarija za KiM

merdare

ZABRANJEN ULAZAK POMOĆNICI DIREKTORA KANCELARIJE ZA KiM! Jelenu Stojković sprečili da poseti srpsku porodicu iz Babinog Mosta!

Politika -

Jelena Stojković, pomoćnica direktora Petra Petkovića zaustavljena je danas na administrativnom prelazu Merdare i nije joj bio dozvoljen ulazak na KiM, prenosi Kosovo Online.

Ona je trebalo da poseti porodicu Ađančić iz Babinog Mosta, koji će zahvaljujući pomoći Kancelarije za KiM i Privremenog organa Obilić dobiti novu kući od 124 kvadrata.

Predsednik Privremenog organa opštine Obilić Goran Dančetović poručuje da će institucije nastaviti da pomažu svom narodu na KiM.

- Jelena Stojković, pomoćnica direktora Petra Petkovića je zaustavljena na Merdaru od strane Privremenih institucija iz Prištine, ali naše prisustvo ovde je dokaz da i takvi potezi ne mogu da zaustave pomoć koju pružamo narodu ovde. Bez obzira na taj vid represije, mi smo prisutni svakodnevno kod naših ljudi. Trebalo bi da obiđemo i porodicu Radojice Milića u Plemetini koja je opljačkana pre desetak dana, i njima je obezbeđena adekvtana pomoć za nadoknadu štete koju su imali, tako da, neće zaustaviti ono što smo mi planirali da ponudimo našem narodu - rekao je Dančetović.

Kurir.rs/Kosovo Online

Bonus video:

01:04

PRETE NAM SANKCIJAMA DA BISMO ODUSTALI OD KIM, ALI POGREŠAN IM JE PRISTUP! Šešelj: Srbija će nastaviti da brani Kosovo i Metohiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track