VUČIĆ POSETIO PORODICU KOVAČEVIĆ NADOMAK PIROTA: Predsednik nakon razgovora otkrio šta Srbiji daje najveću energiju (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

VUČIĆ POSETIO PORODICU KOVAČEVIĆ NADOMAK PIROTA: Predsednik nakon razgovora otkrio šta Srbiji daje najveću energiju (VIDEO)

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je objavljivanjem novog videa na svom Instagram profilu "avucic" podsetio na posetu porodici Kovačević u selu Kostur, nedaleko od Pirota.

- Upoznao sam i jednu divnu porodicu, Srbina iz Beograda, Pavle Kovačević mu je ime, koji je 30 godina živeo u Parizu, tamo je upoznao i svoju suprugu koja nikakve veze nema sa Srbijom, Andreu. Došli su u Krupanj da žive sa svoje dvoje dece, Mateom i Melinom, danas su građani Pirota, i ne nameravaju da napuste Pirot, naprotiv on će da napravi svoj muzički studio ovde u centru Pirota, i zauvek ostaje Piroćanac i građanin Srbije i on i deca njegova - poručio je tada Vučić.

Ispod snimka koji je objavio na Instagram nalogu, predsednik je sada poručio:

- Ponosan sam na to što je Pirot, Kostur, ili bilo koje selo moglo da privuče ljude koji su 30 godina živeli u Francuskoj i ljude koji nisu iz Srbije. To svima nama daje energiju, jer nam pokazuje da Srbije ima i da će je biti.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja