BLUD I RAZVRAT Za Braunovića u luks hotelu u Ivanjici organizuju zabave zatvorenog tipa uz narkotike i prostitutke?!
Foto: Printscreen, Kurir

otkrivamo: Tajni život lažnog patriote iz sps

BLUD I RAZVRAT Za Braunovića u luks hotelu u Ivanjici organizuju zabave zatvorenog tipa uz narkotike i prostitutke?!

Politika -

Direktor "Srbijašuma", osim što je uveo kriminal u ovo državno preduzeće, uspostavio je i veze sa kriminalnim miljeom, otkriva Kurir.

Bludne žurke za njega i visoke funkcionere SPS navodno se periodično organizuju u hotelu "Prezident".

Socijalista Igor Braunović godinama sa pozicije direktora JP "Srbijašume" otuđuje i uništava prirodna bogatstva Srbije, trguje njima i na tome se bogati, a sve to zahvaljujući maksimalnoj zaštiti koju ima unutar Socijalističke partije Srbije, o čemu je Kurir prethodnih dana pisao.

Međutim, osim što je uveo kriminal u ovo državno preduzeće i zagospodario šumskim resursima u vlasništvu države, uspostavio je i veze sa kriminalnim miljeom, otkriva Kurir.

Braunović je navodno uspostavio blizak kontakt i sa Nenadom Milenkovićem, vođom organizovane kriminalne grupe koja je više decenija uključena u ilegalnu trgovinu značajnim količinama narkotika na međunarodnom nivou

Interesno-koruptivne sprege

Naš dobro obavešteni izvor objašnjava kako su narkotici i prostitucija postali deo mehanizma kojim Braunović učvršćuje svoju političku zaleđinu i izvlači maksimum iz brojnih interesno-koruptivnih sprega sa privrednicima, kriminalcima i drugim partnerima.

- Jedna od takvih sprega je ona koju je Braunović nedavno uspostavio sa braćom Ivanom i Slavkom Milutinovićem, vlasnicima preduzeća "Milutinovići" i "Crown forest" iz Ivanjice. Oni važe za vodeće privrednike na planu proizvodnje i izvoza rezane građe i peleta na teritoriji Srbije. Intersantno je da braća Milutinović u svom luksuznom hotelu "Prezident" u Ivanjici periodično organizuju zabave zatvorenog tipa za Braunovića i druge visoke funkcionere JP "Srbijašume". Na tim žurkama se obezbeđuju prostitutke i često se konzumiraju narkotici - priča naš sagovornik.

STECIŠTE LAŽNIH PATRIOTA

U luks restoranu ugošćava i Mlađana Đorđevića

Luksuzni etno-restoran "Monte Karlo na Drini" inače je često utočište za Igora Braunovića. Kako kažu odlično upućeni, ovo mesto je poznato kao stecište lažnih patriota, gde se okupljaju oni koji nisu odani sopstvenoj državi, već se trude da deluju i rade u interesu nekih drugih stranih sila. Tako Braunović voli da tamo organizuje različita druženja i proslave svojim partnerima i istomišljenicima, a među njima je i Mlađan Đorđević, lider Pokreta oslobođenje i nekadašnji blizak saradnik Dragana Đilasa.

Igor Braunović, Mlađan Đorđević
foto: Kurir, Aleksandar Jovanović Cile

Veza s vođom narko-grupe

On navodi da je za Braunovićev biznis važna još jedna veza i to sa Nenadom Milenkovićem, vođom organizovane kriminalne grupe koja je više decenija uključena u ilegalnu trgovinu značajnim količinama narkotika na međunarodnom nivou.

- Milenković ima prijateljsko-poslovne kontakte i sa drugima iz SPS. Braunović je odnedavno postao pouzdan za Milenkovića. Čak je u društvu svojih bliskih veza Milenković komentarisao da posredstvom Braunovića može da završi šta god zatreba.

Navodno i kokain kojim se snabdeva Braunović dolazi od ljudi bliskih Milenkoviću - kaže naš dobro obavešten izvor.

Kurir je otkrio šeme koje je Braunovic koristio da bi praktično privatizovao JP "Srbijašume" i unutar njega napravio paralelni kriminalni sistem.

On je preko tog korumpiranog sistema, kako je otkrio naš izvor, otuđivao prirodna bogatstva Srbije, trgovao njima, organizovao nezakonite seče šuma, te preprodavao parcele, nameštao poslove... i za sve to uzimao ogromne svote kao mito.

Braunović navodno poseduje veliki broj nekretnina, između ostalog, stambenu zgradu u elitnom delu Novog Sada, kao i luksuzni etno-ugostiteljski objekat "Monte Karlo na Drini" u Čitluku, mestu u opštini Mali Zvornik.

Ekipa Kurira

Bonus video:

01:29

Blud i razvrat u kafani gde se desilo ubadanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track