BORBA ZA SRBIJU! Predsednik Vučić sumirao nedelju na izmaku (VIDEO)
Foto: screenshot Video Plus

BORBA ZA SRBIJU! Predsednik Vučić sumirao nedelju na izmaku (VIDEO)

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je sumirao nedelju na izmaku.

U objavi na Instagram profilu "buducnostsrbijeav", predsednik Vučić je podsetio na aktivnosti koje je imao u ovih sedam dana.

"Prethodna nedelja objedinila je neke od najvažnijih aspekata naše borbe za Srbiju. Obeležavanje godišnjice SANU, institucije koja je iznedrila neke od najvećih domaćih i svetskih umova, druženje i razgovor sa decom sa Kosova i Metohije, poseta velikog prijatelja naše zemlje, predsednika Kipra, nabavka novog naoružanja i opreme... Svi ovi događaji povezani su snažnom niti koja predstavlja svetionik i putokaz svima nama o tome ko smo, čemu treba da težimo i koji su naši najsvetiji ciljevi", naveo je Vučić.

"Tokom susreta sa učenicima OŠ 'Sveti Sava' iz Žerovnice u opštini Zvečan, video sam na njihovim licima bezbrojne želje i snove, kao i onu predivnu detinju i mladalačku energiju za koju ne postoje prepreke, a koju smo svi pomalo zaboravili. Među njima su, možda, budući akademici ili piloti, poljoprivrednici ili preduzetnici, lekari ili predsednici. Oni su naša budućnost, nada i uzdanica, nova snaga koja nam govori da zbog njih ne smemo da stanemo", jasna je poruka predsednika koji na kraju poručuje: "Živela Srbija"!

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track