ĐILASOV KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA OPET SE PROPISNO OBRUKAO: Stručnjak Obradović ima novi izum, Vladimir Gajić ga ismejao
Foto: Printscreen

diletantizam

ĐILASOV KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA OPET SE PROPISNO OBRUKAO: Stručnjak Obradović ima novi izum, Vladimir Gajić ga ismejao

Politika -

Vladimir Obradović, kandidat liste Dragana Đilasa za gradonačelnika Beograda, odnosno njegov blamantan nastup na RTS pre nekoliko dana, kada je ukrštao stavove s političkim konkurentima i prilično neslavno prošao, i dalje su jedna od glavnih tema na društvenim mrežama.

Njegovu izjavu da će "dug Beograda na vodi konvertovati u stanove za mlade", te obećanje da će 1.000 mladih dobiti tamo stanove, ismejao je advokat i kandidat za gradonačelnika Narodne stranke Vladimir Gajić.

Vladimir Gajić
foto: Dado Đilas

- Konvertovanje duga u stanove? Ovo je, bar za mene, pravna novost. Kako će to da se izvede? Jednostranom odlukom gradonačelnika? Posle “ konvertovanja” šta god to značilo, sledi poklon za mlade. Pitam se da li ovo prolazi kod građana koji misle svojom glavom - upitao je Gajić, komentarišući video-klip neslavnog nastupa Obradovića na RTS.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track