RECITE MIŠU DA SAM DANAS JAČI NEGO JUČE: Kome je Jovanović uputio misterioznu poruku i optužio ga za NAPAD NA PORODICU? (VIDEO)
Foto: Prinstccreen/Twitter

teške reči

RECITE MIŠU DA SAM DANAS JAČI NEGO JUČE: Kome je Jovanović uputio misterioznu poruku i optužio ga za NAPAD NA PORODICU? (VIDEO)

Politika -

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović oglasio se misterioznom porukom na društvenoj mreži Iks (nekadašnji Tviter).

"Ja sam stena, o koju se zloba mori, svetska čuda i pokori. Mnogi težak oblak, jeka, krš gromova, oganj, kletva i sto čuda neba, zemlje, razbilo se o meneka...

hvala Đuri Jakšiću.

P. S. Recite mišu da sam danas jači nego juče za svo zlo kojim mi je na porodicu krenuo", napisao je Jovanović, a poruku prate fotografije iz porodičnog albuma Čedomira i supruge Jelene sa njihovo četvoro dece.

Na koga je Jovanović mislio kada je rekao "miš" i o kakvim napadima na Jovanovićevu porodicu se radi ostalo je u tvitu nedorečeno, ali javnost zna da je lider LDP-a poslednjih dana u klinču sa Draganom Đilasom, predsednikom Stranke slobode i pravde, kojeg je preko medija optužio da je 2000. godine reketirao "Pekabetu".

- Zoran Đinđić 7. oktobra 2000. godine podneo krivičnu prijavu protiv Đilasa, zato što je ovaj 6. oktobra došao u "Pekabetu", doveo sa sobom neku ćelavu barabu koju je predstavljao kao čeoveka iz obezbeđena, okupio sve direktore "Pekabete" i tražio da se potpiše ugovor sa njim za njihovo reklamiranje - rekao je Jovanović u snimku koji je objavio na svom tviter nalogu.

(Kurir.rs/Z. S.)

Bonus video:

01:57

ČEDA JOVANOVIĆ OTKRIO KOD BASARE: Vraćam se u politiku posle 3 godine! Bio sam bolestan, a pre toga statirao SMO ZBOG OVOG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja