VEĆINA NA LISTI "SRBIJA PROTIV NASILJA JE TAMO ZBOG STRAHA OD ĐILASA: Tadić o opozicionoj borbi i MEDIJSKOM UNIŠTENJU
Foto: Beta/Milan Ilić, BETA/Amir Hamzagić

zastrašivanje

VEĆINA NA LISTI "SRBIJA PROTIV NASILJA JE TAMO ZBOG STRAHA OD ĐILASA: Tadić o opozicionoj borbi i MEDIJSKOM UNIŠTENJU

Politika -

Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) i jedan od nosilaca izborne liste "Dobro jutro Srbijo" Boris Tadić ponovo je optužio lidera Stranke slobode i pravde Dragađa Đilasa da ljude koje je okupio na listi "Srbija protiv nasilja" drži u strahu.

Tadić je reagovao na bivšeg saborca u Demokratskoj stranci Bojana Pajtića koji je u "Utisku nedelje" pozvao građane da "glasaju za Đilasovu listu 'Srbija protiv nasilja'".

- Većina onih koji su u koaliciji za koju Pajtić poziva da se za nju glasa, po sopstvenim rečima, tamo su baš zbog straha da će ih u suprotnom "Đilas medijski uništiti". Mi na ove izbore izlazimo da se stvarno borimo protiv svake autokratije i za Srbiju u kojoj će mediji biti stvarno slobodni. I znali smo da će ovo slediti i da ćemo naravno biti izloženi sve vreme prljavim napadima i medijskoj blokadi, a evo sada i direktnom pozivu u Utisku nedelje da se ne glasa baš za naš listu - napisao je Tadić na društvenoj mreži Iks.

Tadić se javno sukobio sa Đilasom kada je propao dogovor da se i njegova SDS nađe na listi "Srbija protiv nasilja". Tada je Tadić, između ostalog, optužio Đilasa da je uslovio savez njegovim ućutkivanjem i neučestvovanjem u kampanji.

Kurir.rs

Bonus video:

02:52

NIJE TO SRBIJA PROTIV NASILJA, NEGO ĐILAS Ne kažem to ja, nego i Boris Tadić: Mašinskim mozgom bi da ZAGADI JAVNI PROSTOR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track