BEOGRAD JE JEDAN OD NAJBEZBEDNIJIH GRADOVA U EVROPI Šapić predstavio šta je sve urađeno u prestonici, pa otkrio svoj GLAVNI FOKUS
Foto: Printscreen/PINK

BEOGRAD JE JEDAN OD NAJBEZBEDNIJIH GRADOVA U EVROPI Šapić predstavio šta je sve urađeno u prestonici, pa otkrio svoj GLAVNI FOKUS

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u soecijalnoj emisiji "Srbija ne sme da stane", a osim njega, gost je i Aleksandar Šapić.

Predsednik je pojasnio da je mnogo teško dobro predstaviti program, kako je to uradio Aleksandar Šapić.

- Apsolutno je fokusiran na planove i rezultate. Bio sam veoma srećan što sam tome prisustvovao - kazao je on.

Šapić je rekao da je svako uneo deo sebe u kampanju, i da je predstavio sve dobre stvari koje su urađene u prestonici.

- Hteo sam da otvorim neke dobre nove stvari, koje će danas sutra neko drugi da nastavi. Briga o ljudima je sastavni deo jedne dobre gradske uprave. Bez toga nema ni grada, i dosta smo posvetili pažnje tome. Socijalnim merama i drugim stvarima. Te mere će tek dati rezultate - kaže Aleksandar Šapić.

Kandidat za gradonačelnika kaže da je poseban fokus stavljen na bezbednost.

- Postavili smo punktove za komunalnu miliciju. Moram da kažem da je Beograd jedan od najbezbednijih gradova u Evropi. To je grad sa najviše rešenih krivičnih dela, najuspešniji smo u Evropi. Mi želimo da predupredimo svaku situaciju koja bi ugrozila bezbednost, a naročito bezbednost oko škola i vrtića - kaže on.

Kurir.rs

Bonus video:

20:30

ALEKSANDAR ŠAPIĆ NA KURIR TELEVIZIJI: Sve što sam najavio ili je urađeno ili je u toku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track