SNEŽANA PAUNOVIĆ ZA KURIR: Od Dačića očekujem odluke za dobrobit partije, a to nije njegova ostavka
Foto: Kurir televizija

SNEŽANA PAUNOVIĆ ZA KURIR: Od Dačića očekujem odluke za dobrobit partije, a to nije njegova ostavka

Politika -

Predsednica poslaničke grupe SPS, Snežana Paunović, za Kurir kaže da su izborni rezultati za koaliciju okupljenu oko SPS loši, što je, ukazuje, vidljivo i bilo bi suludo očekivati da su zadovoljni.

- Pred nama je ozbiljan posao, detaljna i poštena analiza će pokazati šta se dogodilo. Neminovno je da nam treba reorganizacija, ali to svakako neće biti na nivou lidera stranke. Ivica Dačić je kao odgovoran čovek sinoć rekao ono što, sigurna sam, iskreno misli. Ipak, u momentu prenaglašenih emocija racio nije baš najčistiji. Od njega očekujem da u punom kapacitetu, državnički, sa pozicije jednoglasno izabranog predsednika čije iskustvo je ogromno, donese odluke za dobrobit partije, a njegova ostavka nije takva odluka. Moraće da smanji nivo tolerancije u odnosu na sve nas, svoje saradnike, pre svega kada je u pitanju nerad, to će biti hiruški rezovi kojima nije sklon ali vreme diktira pravila - istakla je Paunović za Kurir.

Snežana Paunović
foto: Zorana Jevtić

Konsolidacija, kaže, mora biti brza jer su pred strankom lokalni izbori koje moraju dočekati spremni.

- Znate, kada se učenik opusti, verujući u staru slavu, profesor ga pošalje na popravni ispit. Zato će neko morati u magareću klupu a neko na popravni, u ovoj metafori Ivica je razredni starešina - zaključila je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track