EVO KO JE U STVARI ČOVEK KOJI JE ISPRED RIK PORUČIO DA JE OMLADINA BESNA: Vlasnik reklamne agencije koja radi sa CRTA i Dojče vele
Foto: Printscreen

otkrivamo PRAVU ISTINU

EVO KO JE U STVARI ČOVEK KOJI JE ISPRED RIK PORUČIO DA JE OMLADINA BESNA: Vlasnik reklamne agencije koja radi sa CRTA i Dojče vele

Politika -

Mladić koji je tokom sinoćnjeg protesta ispred RIK-a dao izjavu medijima i poručio da je omladina besna zbog navodne izborne krađe u Beogradu, a koji je predstavljen kao student, zapravo je preduzetnik.

Nikola Ristić
foto: Printscreen

U pitanju je Nikola Ristić (27 godina) iz Beograda, vlasnik reklamne agencije "DP media". Interesantno je i da upravo njegova agencija radi sa CRTA i Dojče vele.

DP media
foto: Printscreen

Imajući u vidu spisak klijenata koji su pobrojani na samom sajtu njegove agencije, reklo bi se da i te kako dobro posluju.

Inače, on je sinoć, između ostalog, rekao i da su njegovi poznanici sinoć došli i iz drugih gradova Srbije u Beograd kako bi protestovali zahtevajući da se ponište izbori u prestonici.

Snimci u kojima Ristić učestvuje na protestima koje je organizovo deo opozicije juče su se proširili internetom, a posebno je zanimljivo da je i sam Ristić morao da demantuje da je student.

- Hvala Dejo, samo molim da me ne krstite studentom, jer to nisam imam 27 godina i preduzetnik sam već 6 godina uporno mi se botovi kače sa "vidi večiti student" a ja nikad nigde nisam rekao da to jesam. Elem, mladi nisu samo studenti i studenti nisu samo mladi. Svi na ulice - odgovorio je on na platformi Iks na tvrdnje sa naloga Dejo.

Bonus video:

00:58

Napadnuti članovi RIK-a, oboren Miladin Kovačević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja