VAŽNO OBRAĆANJE VUČIĆA SRBIMA IZ REPUBLIKE SRPSKE: Oni koji ne mogu da se pomire sa porazom vode strašnu kampanju protiv vas VIDEO
Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

VAŽNO OBRAĆANJE VUČIĆA SRBIMA IZ REPUBLIKE SRPSKE: Oni koji ne mogu da se pomire sa porazom vode strašnu kampanju protiv vas VIDEO

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građaniam Republike Srpske na svom Instagram profilu.

- Prvi put obraćam se građanima Republike Srpske.Obraćam vam se u ime srpskog naroda, želim da vam se izvinim zbog strašne kampanje koju protiv vas, naših sestara i braće vodi jedan deo političke javnosti u Beogradu - istakao je predsednik i nastavio:

- Oni koji ne mogu da se pomire sa ko zna kojim uzastopnim porazom, koji po svaku cenu žele da dođu na vlast pa makar vas okrivili za svoje poraze koji ni za šta niste krivi. Znaju oni dobro koliko je mali broj ljudi iz RS glasao u skladu sa zakonom ove zemlje, u skladu sa Ustavom Republike Srbije, baš onako kako su i njihovi kontrolori na biračkim mestima potvrdili, mirno, civilizovano i onako kako to priliči odgovornim ljudima.

- Hoću da vam se izvinim i da kažem da većinska Srbija, da srpski narod, voli Republiku Srpsku, uvek poštujući Bosnu i Hercegovinu. Mi volimo Republiku Srpsku, nikada se nećemo odreći svog naroda, i uvek ćemo biti uz vas i nećemo bežati i nećemo se sklanjati od onih koji bi da nas sa vama posvađaju. Želim takođe da vam kažem da ne brinete - mnogi spolja, koji bi želeli da nametnu njihova rešenja, kako bi dobili banana državu od Srbije, neće proći sa svojim namerams. U ime građana Srbije, u ime celog našeg naroda, vama, ali i svima u Srbiji želim da poručim - odbranićemo izbornu volju naroda i u to nema nikakve sumnje - poručio je predsednik.

Kurir.rs

Bonus video:

01:08

Vučić - Daćemo sve od sebe da gradimo novu mrežu obrazovnih institucija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track