ŠALJA: Kurti ne podnosi ljude koji misle drugačije od njega
Foto: Youtube Printscreen

Član Predsedništva Socijaldemokratske partije

ŠALJA: Kurti ne podnosi ljude koji misle drugačije od njega

Politika -

Član Predsedništva Socijaldemokratske partije Azdren Šalja kazao je da je aktivistkinja te partije uhapšena jer je istakla sve neuspehe vlade kosovskog premijera Aljbina Kurtija, što se njemu nije dopalo, prenosi Ejbisi njuz.

"Bila je održana simbolična akcija tokom koje je naš aktivista pokušao da otkrije pravo lice Kurtija. Nabrojala je nekoliko promašaja Kurtijeve vlade i došlo je do neobjašnjive reakcije snaga prema njoj. Ovaj premijer je pobrkao levičarsku politiku sa humanošću. Premijer ne trpi ljude koji misle drugačije", rekao je Šalja.

Istakao je da je Kurti element destabilizacije u "preševskoj dolini" .

"Videli smo da podržava jednog kandidata, a drugog ne. Kurti ima za cilj da podeli albanski faktor i konačno interveniše kao spasilac. Kurti ima političke zamerke, a leči ih na račun Albanaca. Ovim skandaloznim postupcima narušena je struktura u Srbiji", kazao je.

Što se tiče situacije u Srbiji, Šalja je rekao da osnaživanje srpskog predsednika komplikuje situaciju na Kosovu.

"Videli smo Kurtijeve nepromišljene postupke, uglavnom na severu i svi su služili Vučiću. Kosovo je strana koja gubi zbog neobaveštenog premijera", zaključio je Šalja.

Kurir.rs/Kosovo online

Bonus video:

05:41

KURTI U PROBLEMU? I ALBANCI SA KOSOVA I METOHIJE BI DA BEŽE Kljajić i Šljivančanin za Kurir: Stiglo preko 300.000 zahteva za VIZU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja