MILICA ZAVETNICA ZA KURIR: Ovo večeras je početak Majdana! Okreću Srbe na Srbe zarad svojih političkih interesa
Foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić

Radikalizacijom Srbiju uvode u vazalni položaj

MILICA ZAVETNICA ZA KURIR: Ovo večeras je početak Majdana! Okreću Srbe na Srbe zarad svojih političkih interesa

Politika -

Predsednica Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski, komentarišući za Kurir večerašnje nasilne scene u Beogradu, poziva narod na odgovornost i poručuje mu da ne treba da bude opozicija svojoj državi.

1 / 14 Foto: Nemanja Nikolić

"Ovo večeras je početak Majdana. U pitanju je scenario na koji smo upozoravali, a iza kog direktno stoji namera određenih političkih centara da radikalizacijom uvedu Srbiju u vazalni položaj kako bi se od aktuelnog rukovodstva iznudilo uvođenje sankcija Rusiji, svrstavanje u NATO kolonu i defakto i dejure priznanje nezavisnosti Kosova", kaže Milica Đurđević Stamenkovski i dodaje:

01:38

Protest 1

"Lideri političkih organizacija koji večeras zloupotrebljavaju nezadovoljstvo građana, okreću Srbe na Srbe i zarad svojih političkih interesa koji su zapravo interesi stranih struktura u Srbiji. Pokušavaju da iskopiraju ukrajinski scenario i da Srbija doživi sudbinu spaljene zemlje".

Na kraju, zaključuje:

"Ovo govorim kao predsednik političke stranke koja je opozicija vlasti u čijoj se nemilosti nalazi duži niz godina, ali koja nije i nikad neće biti opozicija države".

Bonus video:

00:49

Protest

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track