ĐILAS OPTUŽIO ZELENOVIĆA I ALEKSIĆA DA SU ČLANOVI PRELIĆEVE GRUPE?! Vlasnik liste "Srbija protiv nasilja" udario na svoje
Foto: Printscreen, :Printscreen N1, Grad Beograd, Zorana Jevtić

UPS

ĐILAS OPTUŽIO ZELENOVIĆA I ALEKSIĆA DA SU ČLANOVI PRELIĆEVE GRUPE?! Vlasnik liste "Srbija protiv nasilja" udario na svoje

Politika -

Dragan Đilas, vlasnik liste Srbija protiv nasilja, u pokušaju da zamaskira činjenice i izvrne istinu optužio je svoje koalicione kolege da su - "huligani"!

Nebojša Zelenović, Miroslav Aleksić
foto: Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić, Petar Aleksić

Govoreći o nasilju ispred Skupštine Grada u nedelju uveče, kada su predstavnici liste Srbija protiv nasilja pokušali da uđu u zgradu Starog dvora, Đilas je na TV N1 ustvrdio da su "huligani iz grupe Đorđa Prelića vadili kocke i gađali Skupštinu grada".

00:31

Opozicija poziva da se baci dinamit. Pokusaj upada u Skupstinu Grada

Đilas je ovom tvrdnjom direktno u Prelićevu grupu svrstao svoje opozicione kolege Nebojšu Zelenovića, Miroslava Aleksića i Srđana Milivojevića koji su bili tik uz vrata Skupštine grada i direktno huškali ljude na nasilni upad u zgradu Starog dvora, što se jasno i vidi i čuje na snimcima koje je emitovala upravo TV N1 u noći nereda.

Nebojša Zelenović
foto: Printscreen

Podsetimo, na snimku se vidi Zelenović kako navodi masu da razvale vrata ovog zdanja, a u jednom momentu se čulo "Daj sad dinamit".

Dragan Đilas, Srđan Milivojević
foto: Beta Miloš Miškov, BETA Amir Hamzagić

Zelenović se sa kapuljačom na glavi potom okreće i viče svom kolegi Miroslavu Aleksiću: "Miki, guraj jače".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja