MINISTAR MALI ČESTITAO BOŽIĆ: Neka najradosniji hrišćanski praznik donese svima dobro zdravlje, mir i mnogo razloga za osmehe
Foto: Petar Aleksić

čestitka

MINISTAR MALI ČESTITAO BOŽIĆ: Neka najradosniji hrišćanski praznik donese svima dobro zdravlje, mir i mnogo razloga za osmehe

Politika -

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali čestitao je danas Božić patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve (SPC) i svim vernicima koji praznik slave po julijanskom kalendaru.

“Neka najradosniji hrišćanski praznik donese svima dobro zdravlje, mir i mnogo razloga za osmehe. Praznik Hristovog rođenja neka sva srca ispuni radošću, ljubavlju, tolerancijom, ali i ukaže na prave vrednosti koje ne smemo zaboraviti. Božić je pravo vreme da se još jednom podsetimo na značaj zajedništva i sloge. Svi zajedno, snažno, uz veliki rad i trud možemo da omogućimo da Srbija nastavi da raste i postiže odlične rezultate. Nadahnuti jedinstvom, a u duhu praznika, nastavimo da gradimo i razvijamo našu zemlju i od nje pravimo bolje mesto za život svih njenih građana. Mir Božji – Hristos se rodi”, poručio je ministar Siniša Mali.

Kurir.rs

Bonus video:

04:57

DOŠAO SAM DA VIDIM KAKO IDE AKCIJA I DA NEŠTO DORUČKUJEM Siniša Mali uživo za Kurir TV: Svi su se smejali, a POGLEDAJ SAD!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track