VUČEVIĆ UNEO BADNJAK U PROSTORIJE SNS-A: Čestitao Badnji dan i Božić svim građanima Srbije i ostalim vernicima (VIDEO)
Foto: Video plus

VUČEVIĆ UNEO BADNJAK U PROSTORIJE SNS-A: Čestitao Badnji dan i Božić svim građanima Srbije i ostalim vernicima (VIDEO)

Politika -

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević uneo je badnjak u prostorije stranke gde je nakon osveštavanja badnjaka rekao da je pred Srbijom težak period."Čeka nas mnogo rada na poboljšanju svih segmenata života", rekao je Vučević je u prostorijama Srpske napredne stranke u prisustvu brojnih stranačkih funkcionera i članova.

On je podsetio da je "SNS glasovima naroda, ; a glas naroda je glas Boga, izabran da čuva Srbiju i Srbe ma gde da žive".

Vučević je čestitao Badnji dan i Božić svim građanima Srbije i ostalim vernicima koji ovaj praznik slave po julijanskom kalendaru, a naročito Srbima u Republici Srpskoj i kako je naveo "napaćenom i stradalnom narodu na Kosovu".

06:15

Milos Vučević

"Pred nama je težak rad. Mnogo posla naš čeka. Monogo obaveza da nastavimo da razviojamo Srbiju od infrastrukture, preko povećanja penzija i plata, do poboljšanja zdravstvenog sistema, ulaganja u vojsku i policiju", istakao je Vučević.

Dodao je i da će jedan od zadataka u narednom periodu biti da se proba sa vraćanjem naših ljudi iz iniostranstva "jer nigde nije tako dobro kao kod kuće".

"Srećan nam svima Badnji dan i Božić. Mir Božiji - Hristos se rodi", zaključio je Vučević.

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja