PREMIJERKA BRNABIĆ ČESTITALA BOŽIĆ Uz dobro zdravlje, želim da ovaj najradosniji hrišćanski praznik proslavite u miru i ljubavi
Foto: Printscreen/Pink

vlada srbije

PREMIJERKA BRNABIĆ ČESTITALA BOŽIĆ Uz dobro zdravlje, želim da ovaj najradosniji hrišćanski praznik proslavite u miru i ljubavi

Politika -

BEOGRAD - Predsednica vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je danas Božić patrijarhu Srpske pravoslavne crkve Porfiriju i vernicima koji ovaj praznik obeležavaju po julijanskom kalendaru.

"Uz dobro zdravlje, želim vam da ovaj najradosniji i najsvečaniji hrišćanski praznik proslavite u miru i ljubavi sa svojim najbližima, ispunjeni srećom i slogom. Mir Božji, Hristos se rodi", navedeno je u čestitki premijerke.

Božić su građanima danas čestitali i ministar odbrane Miloš Vučević, ministarka kulture Maja Gojković, ministar za brigu o selu Milan Krkobabić, ministarka za brigu o porodici Darija Kisić, ministar za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Tomislav Žigmanov.

Čestitke u uputili i ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Aleksandar Martinović, šef diplomatije Srbije Ivica Dačić, predsednik skupštine Srbije Vladimir Orlić, Uprava za saradnju s crkvama i verskim zajednicama i brojni drugi zvaničnici.

Kurir.rs/Beta

Bonus video:

06:52

Brnabić: Predsednica takozvanog demokratskog Kosova ne želi ni da izgovori reč Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track