PREDSEDNIK VUČIĆ STIGAO U DAVOS PA PORUČIO: Srbija sa mnogo nade i entuzijazma kreće u realizaciju svojih velikih snova i planova
Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

svetski ekonomski forum

PREDSEDNIK VUČIĆ STIGAO U DAVOS PA PORUČIO: Srbija sa mnogo nade i entuzijazma kreće u realizaciju svojih velikih snova i planova

Politika -

Predsednik SrbijeAleksandar Vučić stigao je u Davos gde će boraviti do 19. januara na Svetskom ekonomskom forumu.

"Godina pred nama biće posebno teška za ceo svet. Ipak, Srbija sa mnogo nade i entuzijazma kreće u realizaciju svojih velikih snova i planova. O njima ću u narednim danima razgovarati sa brojnim liderima, investitorima i poslovnim ljudima", napisao je predsednik uz video snimak koji je objavio na Instagramu.

Podsetimo, tokom boravka u švajcarskom gradu Davosu, predsednik Vučić imaće i niz bilateralnih susreta sa svetskim i evropskim zvaničnicima, kao i brojnim predstavnicima međunarodnih organizacija, finansijskih institucija i vodećih globalnih kompanija, navedeno je u saopštenju.

Godišnji sastanak Svetskog ekonomskog foruma (SEF) u Davosu počeo je juče i trajaće do 19. januara, a na njemu će učestvovati više od 100 predstavnika država, sve glavne međunarodne organizacije, 1.000 partnera SEF, kao i lideri civilnog društva i stručnjaci.

Bonus video:

00:10

Aleksandar Vučić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track