FORMIRANA SKUPŠTINA: Predstavnici koalicije "Šabac protiv nasilja" nisu došli na sednicu, odbornik iz NDSS pojavio se u jeleku!
Foto: Youtube Printscreen

ŠABAC

FORMIRANA SKUPŠTINA: Predstavnici koalicije "Šabac protiv nasilja" nisu došli na sednicu, odbornik iz NDSS pojavio se u jeleku!

Politika -

Danas je konstituisana skupština Grada Šapca, a za predsednika Skupštine grada izglasan je Nemanja Pajić iz Pokreta Zapadna Srbija, koji je obavljao tu funkciju i u prošlom sazivu.

Na sednici su verifikovani odbornički mandati, a jedan od odbornika u novom sazivu Aleksandar Pavlović iz Novog DSS, na prvu sednicu došao je u jeleku.

Na sednici nisu bili prisutni odbornici koalicije "Šabac protiv nasilja", koji su u saopštenju istakli svoje nezadovoljstvo izbornim rezultatima.

Na lokalnim izborima u Šapcu najviše mandata osvojila je lista "Aleksandar Vučić - Šabac ne sme da stane" (35), "Šabac protiv nasilja - Nebojša Zelenović" (18), "Nemanja Pajić - Zapadna Srbija - Uvek Šabac" (8), dok su četiri liste "Udruženi pobeđujemo - Miroslav Aleksić - Zdravko Ponoš - Miloš Parandilović - Tatjana Marković Topalović", "Dr Miloš Jovanović - Nada za Šabac - Srpska koalicija Nada - Nacionalno demokratska alternativa - Nova demokratska stranka", "Ivica Dačić - Premije Srbije" i "Dr Dejan Pavlović - Evropska zelena partija" dobile po 2 mandata.

Kurir.rs/A.Ć.

Bonus video:

00:24

Skupština Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track