VOJSKA SRBIJE SAČUVALA I OČUVALA SVOJU MISAO I REČ: Vučević na svečanosti povodom 145. godišnjica vojne štampe
Foto: Printscreen/Instagram/milosvucevic

VOJSKA SRBIJE SAČUVALA I OČUVALA SVOJU MISAO I REČ: Vučević na svečanosti povodom 145. godišnjica vojne štampe

Politika -

Ministar odbrane Miloš Vučević prisustvovao je danas svečanosti povodom Dana Medija centra „Odbrana“ i 145. godišnjica vojne štampe.

- Mi danas ovde svedočimo da je Vojska Srbije sačuvala i očuvala svoju misao i reč. To je misao i reč slobode i patriotizma.

Medija centar „Odbrana“ sa svojom novinsko-informativnom i izdavačkom delatnošću te organizovanjem kulturnih događaja jedan je od najplodnijih izdanaka ideje da naša vojska mora stalno biti prisutna u javnom prostoru čineći svoju delatnost bliskom narodu kome služi. I to uvek mora biti naš prvi zadatak, naš poziv a nikako posao. Služiti narodu naše otadžbine Srbije!

Zato vama, čiji su trud i stvaralaštvo utkani u rezultate ove ustanove i celokupne Uprave za odnose sa javnošću, odajem priznanje i želim da u narednom periodu zadržite najviše profesionalne, estetske i umetničke standarde u verodostojnom predstavljanju lika i dela Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i ideala kojima služimo. Ti ideali dok budemo disali biće i jesu sloboda, sigurna i srećna naša jedina otadžbina Srbija!

Neka nam je srećan Dan Medija centra „Odbrana“ i 145. godišnjica vojne štampe - napisao je Vučević na Instagramu.

Bonus video:

07:42

NE SMEMO SE VRATITI U PERIOD KADA JE SRBIJA STAJALA I PROPADALA! Predsednik SNS-a Miloš Vučević poslao KLJUČNE PORUKE GRAĐANIMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track