LAJČAK U POSETI BEOGRADU I PRIŠTINI! Stano: Ovo je deo kontinuiranog kontakta i sa partnerima kako bi im pomogao na putu ka EU!
Foto: Beta/Miloš Miškov

poruka

LAJČAK U POSETI BEOGRADU I PRIŠTINI! Stano: Ovo je deo kontinuiranog kontakta i sa partnerima kako bi im pomogao na putu ka EU!

Politika -

Iz Evropske unije potvrđeno je da će specijalni predstavnik za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak, posle današnje posete Beogradu, sutra boraviti u Prištini, prenosi Reporteri.

Kako je za Reporteri rekao portparol EU Peter Stano, taj sastanak je deo Lajčakovog kontinuiranog kontakta i interakcije sa partnerima kako bi im pomogao da napreduju u dijalogu.

- Mogu da potvrdim da se specijalni predstavnik EU Lajčak danas sastaje sa predsednikom Srbije Vučićem u Beogradu, a sutra će biti u Prištini na sastancima sa kosovskim kolegama. Ovo je deo njegovog kontinuiranog kontakta i interakcije sa partnerima kako bi im pomogao da napreduju u procesu dijaloga koji vodi EU - rekao je Stano.

Lajčak će se danas u Beogradu u 12.30 sastati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Kurir.rs/Reporteri/Kosovo Online/Prenosi: A.Ć.

Bonus video:

02:20

BORELJ I LAJČAK TRAŽE OD SRBIJE ONO ŠTO SAMI NISU U STANJU DA ISPUNE! Čedomir Jovanović: Sa Kurtijem se ništa ne postiže silom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja