VELIKI SKANDAL U LEPOSAVIĆU KOJI JE DOVEO DO OTKAZA: Zamenica Kurtijevog gradonačelnika uhvaćena kako ŠMRČE KOKAIN!
Foto: Kosovo online printscreen

SRAMNO I NEODGOVORNO

VELIKI SKANDAL U LEPOSAVIĆU KOJI JE DOVEO DO OTKAZA: Zamenica Kurtijevog gradonačelnika uhvaćena kako ŠMRČE KOKAIN!

Politika -

Osnovno tužilaštvo u Kosovskoj Mitrovici započelo je istragu protiv zamenice predsednika opštine Leposavić D. M, zbog sumnje da je na radnom mestu, u opštinskom objektu, koristila drogu kokain, prenosi RTS.

Prištinski veb portal Nacionale objavio je video snimak, zabeležen verovatno skrivenom kamerom, kako D. M. konzumira beli prah.

Na snimicima se vidi da je beli prah cevčicom unosila preko nosa, u toaletu, ali i u kancelariji sa još jednom muškom osobom.

Protiv osumnjičene se vodi istraga za krivično delo Neovlašćena kupovina, držanje, stavljanje u promet i promet opojnih droga, psihotropnih i sličnih supstanci, saopšteno je iz Tužilaštva.

D. M. je na mesto zamenice imenovao Ljuljzim Hetemi, izabran za predsednika opštine Leposavić na izborima prošle godine, a koje su Srbi, kao većinsko stanovništvo, bojkotovali.

Hetemi je izabran na izborima koje je vlast u Prištini organizovala nakon što su Srbi kolektivno napustili institucije pod patronatom vlade Aljbina Kurtija na severu KiM, nazadovoljni njenim odlukama i potezima.

U međuvremenu je Hetemi razrešio dužnosti, prenosi Reporteri, a tužilaštvo je saopštilo da je istraga pokrenuta zbog krivičnog dela "neovlašćena kupovina, držanje, stavljanje u promet i promet opojnih droga, psihoaktivnih i sličnih supstanci“.

Kurir.rs/RTS/Kosovo Online/Reporteri/Prenosi: A.Ć.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track