JOŠ JEDAN NAPAD NA SRPSKE ENKLAVE: Obijena, razlupana i opljačkana Pošta Srbije u Ugljaru (FOTO)
Foto: Kancelarija Za Kim

JOŠ JEDAN NAPAD NA SRPSKE ENKLAVE: Obijena, razlupana i opljačkana Pošta Srbije u Ugljaru (FOTO)

Politika -

Noćas je u Ugljaru kod Kosova polja obijena, a potom i opljačkana i razlupana poslovnica Pošte Srbije kao direktna posledica Kurtijeve odluke da ukine dinar na Kosovu i Metohiji i Srbima onemogući svaki vid normalnog života, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

Kim, Kosovo, Kosovo i Metohija
foto: Kancelarija Za Kim

Ekstremisti su s Pošte skinuli video nadzor, ukrali kasu sa novcem i demolirali prostorije ove ustanove, isprevrtali stolove, ormare, izvalili vrata…

Kim, Kosovo, Kosovo i Metohija
foto: Kancelarija Za Kim

"Kancelarija za Kosovo i Metohiju više od mesec dana upozorava kompletnu međunarodnu javnost na sve posledice i opasnosti koja nosi Kurtijeva odluka da ukine srpski dinar u pokrajini.

Svaka Kurtijeva antisrpska odluka i potez direktni su signal ekstremistima da krenu u lov i napad na sve srpsko, a ohrabreni dodatno činjenicom da neće biti ni uhapšeni ni procesuirani, pa pored škola, ambulanti, vrtića, srpskih kuća sada na red dolaze i Pošte.

1 / 5 Foto: Kancelarija Za Kim

Spirala nasilja koju diriguje režim u Prištini i sprovodi nad srpskim narodom u pokrajini mora biti alarm za međunarodnu zajednicu da preduzme odlučne korake u zaštiti i srpskog naroda i srpske imovine", navodi se u saopštenju.

Bonus video:

03:17

SRPSKA ENKLAVA - BEZ PRAVA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track