SAMO VUČIĆEVI VELIKI DIPLOMATSKI NAPORI ODRŽAVAJU MIR! Jugović i Čotrić: Međunarodna zajednica da osudi Kurtijeve opasne poteze!
Foto: EPA Arben Llapashtica, EPA Dimitrije Goll, Kurir Televizija, Dado Đilas

narodni poslanici daju snažnu podršku predsedniku srbije

SAMO VUČIĆEVI VELIKI DIPLOMATSKI NAPORI ODRŽAVAJU MIR! Jugović i Čotrić: Međunarodna zajednica da osudi Kurtijeve opasne poteze!

Politika -

Podržavamo predsednika Srbije Aleksandra Vučića u njegovim naporima da obezbedi mir i stabilnost, kao i da sačuva interese Srbije i srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, u ovom teškom trenutku kada Aljbin Kurti kršeći sve međunarodne sporazume pokušava da destabilizuje region, istakli su Aleksandar Jugović i Aleksandar Čotrić, poslanici u NSRS.

- Međunarodnoj zajednici valjda je jasno da se Kurtijevi jednostrani, opasni potezi moraju zaustaviti. Međunarodna zajednica mora znati da njeno oklevanje u najoštrijoj osudi Kurtijevih opasnih poteza, sam Kurti tumači kao podršku za produbljivanje krize - podvukli su Jugović i Čotrić i dodali:

- Nadamo se da sada svi iz Međunarodne zajednice shvataju da samo veliki diplomatski napori predsednika Srbije Aleksandra Vučića održavaju mir i stabilnost u regionu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja