VUČIĆ POKAZAO KAKO SE BORI ZA SRBIJU I SVOJ NAROD! Premijerka Ana Brnabić: Za nama je ISTORIJSKA NEDELJA!
Foto: Printscreen/PINK

osvrt

VUČIĆ POKAZAO KAKO SE BORI ZA SRBIJU I SVOJ NAROD! Premijerka Ana Brnabić: Za nama je ISTORIJSKA NEDELJA!

Politika -

Za nama je svakako istorijska nedelja u kojoj je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na na najbolji način celom svetu pokazao kako se bori za svoju zemlju i svoj narod i kako se štiti međunarodno pravo, teritorijalni integritet i suverenitet međunarodno priznatih zemalja, poručila je premijeka Srbije Ana Brnabić.

Kako je kazala, neki drugi su, pokazali sve suprotno tome - o njima je, kako je vanela, sve rečeno i nisu zaslužili da se reči više troše na njih i njihova (ne)dela.

Ana Brnabić
foto: Printscreen/Pink

- Pred nama su još mnoge pobede kako bi završili sve ono što smo zacrtali do 2027. Već u naredne 2-3 nedelje počinjemo izgradnju još jedne zgrade u okviru Naučno-tehnološkog parka u Nišu, počinjemo izgradnju Naučno-tehnološkog parka u Кruševcu i Inovacionog distrikta u Кragujevcu! Кoliko sutra, na Svetskom samitu vlada u UAE, Srbija će potpisati sporazume o saradnji sa njihovim institucijama u oblasti veštačke inteligencije kako bi nastavili naš brzi razvoj u ovom polju. Idemo dalje! Srbija nikada ne sme da stane - napisala je Brnabićeva na društvenim mrežama.

Bonus video:

00:58

Aleksandar Vučić: Imali smo sastanke važne za ceo region

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track