"OVAJ GOL JE MOJ OTAC NABAVIO ZA MALOG VUKANA" Vučić se sastao sa Micotakisom:Srećan što mogu da ugostim velikog prijatelja Srbije
Foto: Printscreen/Instagram

"OVAJ GOL JE MOJ OTAC NABAVIO ZA MALOG VUKANA" Vučić se sastao sa Micotakisom:Srećan što mogu da ugostim velikog prijatelja Srbije

Politika -

Predsednik Srbije Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras sa premijerom Grčke Kirjakosom Micotakisem, koji je doputovao u posetu Srbiji.

Predsednik Srbije objavio je njihovu fotografiju na instagramu buducnostsrbije, uz koju je napisao:

- Ovaj gol iza premijera Micotakisa i mene je moj otac nabavio za malog Vukana. Micotakis i ja smo se samo slikali sa loptom. Srećan što mogu da ugostim velikog prijatelja Srbije, ponosan i na naš lični odnos, verujem da ćemo večeras i sutra postići velike rezultate u unapređenju saradnje bratskih naroda, srpskog i grčkog.

Micotakis je stigao u radnu posetu Srbiji tokom koje će razgovarati sa Vučićem, predvoditi razgovore svoje delegacije i obratititi se zajedno sa Vučićem na srpsko-grčkom poslovnom forumu.Kako je saopštila kancelarija za medije predsednika Srbije, Vučić će u Palati Srbija prvo imati razgovor sa Micotakisom, a zatim će usledidi plenarni razgovori delegacija Srbije i Grčke predvođeni Vučićem i Micotakisom, nakon čega će se dvojica zvaničnika obratiti medijima.

Kasnije će se predsednik Srbije i premijer Grčke obratiti na srpsko-grčkom poslovnom forumu gde će takođe govoriti zamenik ministra spoljnih poslova Grčke Konstantinos Fragojanis i ministar finansija Srbije Siniša Mali.

Bonus video:

00:58

Aleksandar Vučić: Imali smo sastanke važne za ceo region

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track