"DA LI JE VIŠE LJUBOMORAN ŠTO KONFERENCIJU U MINHENU VIDI SAMO NA TV ILI..." Orlić odgovorio Đilasu: "Tajkun bi da poredi ocene"
Foto: Kurir tv

"DA LI JE VIŠE LJUBOMORAN ŠTO KONFERENCIJU U MINHENU VIDI SAMO NA TV ILI..." Orlić odgovorio Đilasu: "Tajkun bi da poredi ocene"

Politika -

Potpredsednik Srpske napredne stranke Vladimir Orlić reagovao je na poziv lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa da zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem uporedi ocene iz matematike.

Orlić je u objavi na svom zvaničnom "X" nalogu (bivši Tviter) istakao da Dragan Đilas ovim jasno pokazuje da je ljubomoran što "konferenciju u Minhenu vidi samo na TV".

Orlić je potom naglasio da je ocena naroda na izborima najbolji pokazatelj realnog stanja, istakavši da je lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" osvojila 47 odsto glasova, te je upitao "Kako je ocenjen Đilas?".

"Da li je više ljubomoran što konferenciju u Minhenu vidi samo na TV ili ljut kad mu pomenu "uspeh" na fakultetu, tek- tajkun bi da poredi ocene. Evo jedne: "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" 47% glasova, 129 mandata. Ocenio narod. Kako je ocenjen Đilas?", glasi njegova objava.

Bonus video:

02:21

VIDELI STE OZBILJNU SRBIJU I ONU DRUGU POD ĐILASOVOM ŠAPOM Vladimir Orlić: Nisu uspeli da ostvare pretnje, bitne su im SAMO PARE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track