SLIKU SVOJU LJUBIM Nikola Selaković u ramu, Darija Kisić na šolji za kafu (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen

stigli pokloni

SLIKU SVOJU LJUBIM Nikola Selaković u ramu, Darija Kisić na šolji za kafu (FOTO)

Politika -

Ministri Darija Kisić i Nikola Selaković pohvalili su se na društvenim mrežama poklonima koje su nedavno dobili. I dok će Selaković gledati svoju sliku na zidu, Kisićeva će piti kafu iz šolje sa svojim likom.

Ministarka za brigu o porodici i demografiju fotografiju sa šoljom sa svojim likom, a na kojoj je napisano i "žena plemenitog i dobrog srca", objavila je juče na društvenoj mreži Instagram. Ona se u komentaru ispod fotografije zahvalila izvesnoj Azri.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja portret je dobio prilikom nedavne posete Nišu.

- Prilikom posete Gerontološkom centru Niš novi direktor Luka Gaševiæ poklonio mi je moj portret koji je za mene nacrtala i mnogo me obradovala jedna divna devojka Sara Pavlović, nekadašnja korisnica Doma za decu i omladinu Duško Radović iz Niša. Sara je završila školu Mode i lepote, postala fizioterapeut, aktivno trenirala košarku, a i baš lepo crtala. Još u martu prošle godine trebalo je da posetim ovaj dom ali sam u poslednjem trenutku zbog drugih obaveza otkazao posetu, ipak Sarin poklon je danas došao do mene. Hvala od srca - napisao je Selaković na Instagramu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja