NESTOROVIĆ PRESEKAO: Pravi frakciju pokreta "Mi Glas iz naroda" - zvaće se "Pravi Mi"
Foto: Zorana Jevtić

NESTOROVIĆ PRESEKAO: Pravi frakciju pokreta "Mi Glas iz naroda" - zvaće se "Pravi Mi"

Politika -

Doktor Branimir Nestorović odlučio je da se odvoji i napravi frakciju pokreta "Mi Glas iz naroda", koji je će zvati Pravi Mi.

Dešavanja u pokretu "Mi Glas iz naroda" su poslednja 24 časa glavna tema u zemlji, jer upravo od ovog pokreta zavisi i da li će se ići na nove beogradske izbore.

U ovom trenutku je cela situacija veoma zamršena i komlikovana, i u pokretu se prebrojavaju i prestrojavaju. I dok broje koliko koja frakcija ima mandata, dr Branimir Nestorović je doneo konačnu odluku, osniva novi pokret Pravi Mi - "Mi Glasi iz naroda dr Branimir Nestorović".

"Nema predaje i nema povlačenja! MI smo rešeni da apsolutno ostanemo dosledni našim principima, našim glasačima, kao i svim našim naporima u odbrani Srbije od svakog zla.", navodi se u saopštenju novog pokreta.

I u ovom pokretu, kao i u prethodnom, po svemu sudeći ima sedam osnivača, a to su dr Branimir Nestorović, Aleksandar pavić, dr Borislav Antonijević, Branko Lukić, Milovan Bajagić, Jelena Pavlović i Bogdana Koljević Grifit.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

05:31

NESTOROVIĆ UVREĐEN IZAŠAO IZ POKRETA I NASTAVLJA RUŠENJE! Kovač za Kurir: Naravno da mu želja neće proći, NIJE OVO NJEGOV POKRET

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track