VULIN: Građani Srbije su glasali i nikakvih komisija, pa ni ponovljenih izbora ne treba da bude
Foto: ATAImages

VULIN: Građani Srbije su glasali i nikakvih komisija, pa ni ponovljenih izbora ne treba da bude

Politika -

U izveštaju ODIHR-a o izborima u Srbiji, nema optužbi za krađu izbora, pa nije jasno zašto čemu se opozicione stranke raduju, izjavio je danas doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

"Ne znam čemu se raduju kvislinzi iz Nato partija posle objavljivanja izveštaja ODIHR-a. U izveštaju se iznose načelne preporuke i ideje koje poput mogućnosti da jedan birač potpiše više lista nemaju mnogo smisla. U čitavom izveštaju nema ni optužbi za krađu izbora, ni fantomskih birača ni stranaca koji se pojavljuju na adresama na kojima ne žive. Na desetine stranica, puno praznih priča i pokušaja da se opravdaju dnevnice, ali ni jednog dokaza, pa ni tvrdnje o pokradenim izborima.

Ne znam čemu se raduju kvislinzi iz Nato partija, ali znam da bi predsednik Vučić kome je Srbija dala apsolutnu podršku trebalo da prestane da se osvrće na pokušaje da se zaustavi izborni proces i da pomogne da se vlast konstituiše i na republičkom i na pokrajinskom i na gradskom nivou. Građani Srbije su glasali i nikakvih komisija, pa ni ponovljenih izbora ne treba da bude", poručio je doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarišući izveštaj ODIHR-a o izborima u Srbiji, kao i reakciju Nato opozicije.

Bonus video:

00:42

Ministar Vulin sastao se danas sa ministrom za zaštitu građana Panajotisom Teodorikakosom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track