SAMO NAPRED! Brnabićeva o objavi Đilasove stranke: Koliko ih je izveštaj ODIHR-a pogodio, pokazuje nivo argumenata kojima se služe
Foto: Petar Aleksić

KVALITET KNJIGE CENE PO BROJU STRANA

SAMO NAPRED! Brnabićeva o objavi Đilasove stranke: Koliko ih je izveštaj ODIHR-a pogodio, pokazuje nivo argumenata kojima se služe

Politika -

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić komentarisala je objavu Stranke slobode i pravde na društvenoj mreži "X" u kojoj se insinuira da u izveštaju ODIHR-a za Srbiju nešto nije u redu, jer je napisan na 44 strane.

"Čekajte, da li je ovim ljudima neko hakovao tviter profil ili su ozbiljni?!? To je sada već ozbiljno teško razlučiti....

Dakle, nije važno šta piše u nekom izveštaju, nije važan ni broj preporuka, ni vrsta preporuka, važno je samo koliko je izveštaj "debeo" (po principu: kvalitet knjige se ceni po broju strana - ako je "debela" onda je i ozbiljna, a ako nije, onda je bezveze).

Tom logikom bi ODIHR mogao da ode u neku zemlju, konstatuje da je apsolutna diktatura, nema nikakvih sloboda, napiše to u nekoliko rečenica, na pola strane - ali bi to za Đilasa i ekipu bio najbolji izveštaj na svetu. Zamislite, ima samo 1 stranu!

Međutim, odlično je što svakim danom pokazuju koliko oni olako i neozbiljno shvataju politiku, a koliko ozbiljno, i sa koliko strasti, vređaju inteligenciju naših građana.

Ovu priču ni pas s maslom ne bi pojeo, a koliko ih je izveštaj ODIHR-a pogodio, pokazuje nivo argumenata kojima se služe. Samo napred", napisala je Brnabićeva na mreži "X".

Bonus video:

01:16

PREMIJERKA BRNABIĆ NAJAVILA OTVARANJE CENTRA ZA POSETIOCE: Radovi u Caričinom gradu se privode kraju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track