KO JE PREBEG, A KO IMA LEGITIMITET: Oglasio je Jerković, evo šta je poručio Nestoroviću! LETI PERJE u bišem pokretu "MI"
Foto: Privatna arhiva

svađa se nastavlja

KO JE PREBEG, A KO IMA LEGITIMITET: Oglasio je Jerković, evo šta je poručio Nestoroviću! LETI PERJE u bišem pokretu "MI"

Politika -

Aleksandar Jerković, nosilac liste za Beograd nekadašnjeg pokreta "Mi - Glas iz naroda" i predsednik pokreta "Nema nazad - Iza je Srbija" odgovorio je na komentar bivšeg saborca Branimira Nestorovića. žglasio se danas nakon i

Nestorović je, na pitanje u Skupštini grada gde su ostali odbornici koji su bili s njim na listi, rekao da su oni "odbegli".

- Kad su odbegli, onda mora da ih traži policija, nismo mi nadlženi za to - rekao je Nestrović.

Jerković na ovo nije oćutao.

- Kada te se odreknu kao nosioca beogradske liste oni koji nisu ni bili na tvojoj listi, on te nazove "prebegom". A kada se ti isti ljudi koji su bili na njegovoj listi odreknu njega kao nosioca liste, onda on kaže da ima "legitimitet"? I pored toga što je njegova lista osvojila 4,6 odsto a, tvoja 5,4 odsto? Ako ime u nazivu liste nije važno, zašto Đilas ultimativno traži da se jedno ime ne dozvoli ni na jednoj listi - upitao je Jerković Nestorovića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja