MINISTAR MILIĆEVIĆ POKLONIO LOPTE MALIŠANIMA U HERCEG NOVOM: Deco, važno je da se bavite sportom, tako gradite i patriotski duh
Foto: D. Vukajlović

POSETA

MINISTAR MILIĆEVIĆ POKLONIO LOPTE MALIŠANIMA U HERCEG NOVOM: Deco, važno je da se bavite sportom, tako gradite i patriotski duh

Politika -

Ministar bez portfelja u Vladi Republike Srbije zadužen sa koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa sa dijasporom Đorđe Milićević prisustvovao je u Herceg Novom treningu dečijeg fudbalskog kluba „Obilić“.

Đorđe Milićević
foto: D. Vukajlović

Ministar je mladim „obilićima“ na poklon doneo fudbalske lopte.

- Deco, važno je da se bavite sportom. Tako gradite i patriotski duh i jačate sebe da budete uspešniji u svemu što radite. Sport neka vam bude kultura življenja – poručio je ministar mladim fudbalerima.

Mališani iz kluba „Obilić“ neguju naš nacionalni identitet u Crnoj Gori i ponosno nastupaju pod srpskom trobojkom. Proteklog leta boravili su u Srbiji na letnjim kampovima koje je za decu iz dijaspore i regiona organizovao Kabinet ministra Milićevića.

U razgovoru s ministrom svi su izrazili želju da i ove godine dođu na letnje kampove u Srbiju i da se kroz sportska nadmetanja druže sa vršnjacima iz cele Evrope.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track