NASTAVAK KONSULTACIJA O MANDATARU! Kod Vučića sutra socijalisti i predstavnici liste Srbija ne sme da stane
Foto: Petar Aleksić

SASTANAK U PREDSEDNIŠTVU

NASTAVAK KONSULTACIJA O MANDATARU! Kod Vučića sutra socijalisti i predstavnici liste Srbija ne sme da stane

Politika -

Šef države Aleksandar Vučić pozvao je na sutrašnje konsultacije o kandidatu za predsednika Vlade predstavnike liste "Ivica Dačić- Premijer Srbije" i liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", najavljeno je iz pres službe predsednika.

Konsultacije, koje se održavaju u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, zakazane su za 10 sati sa predstavnicima liste "Ivica Dačić -Premijer Srbije", a sa predstavnicima liste "Srbija ne sme da stane" u 12.30 sati.

Vučić je juče tokom obraćanja javnosti kazao da očekuje od, kako je rekao, onih koji tvore većinu da ga obaveste u ponedeljak da imaju većinu, a onda i da javnost obaveste o tome ko bi trebalo da bude novi mandatar za sastav nove vlade.

Podsetimo, predsednik Srbije započeo je konsultacije o mandataru za sastav nove vlade u ponedeljak, 26. februara, razgovorima sa predstavnicima liste "Politička borba Albanaca se nastavlja-Šaip Kamberi" i "Ruska stranka-Slobodan Nikolić".

Vučić je razgovarao i s predstavnicima liste Saveza vojvođanskih Mađara, kao i s predstavnicima liste "Usame Zukorlić- Ujedinjeni za pravdu-Stranka pravde i pomirenja-Bošnjaci Sandžaka-Tomislav Žigmanov-Demokratski savez Hrvata u Vojvodini".

Šef države je 1. marta imao konsultacije o kandidatu za predsednika Vlade s predstavnicima izborne liste ”Mi-glas iz naroda, prof.dr. Branimir Nestorović”.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track