MINISTAR FINANSIJA O IZLASKU NA BIRALIŠTA U GLAVNOM GRADU! Mali: Izbori za Beograd najvažniji do sada
Foto: Printscreen/TV Prva

GLASANJE

MINISTAR FINANSIJA O IZLASKU NA BIRALIŠTA U GLAVNOM GRADU! Mali: Izbori za Beograd najvažniji do sada

Politika -

Ministar finansija Siniša Mali istakao je da su predstojeći beogradski izbori verovatno najvažniji izbori u skorašnjoj istoriji Srbije jer je, naglašava, veoma važno u kom smeru će se Beograd razvijati i na koji način građani Beograda vide dalji razvoj svog grada, ali i zemlje.

Posebno je važno, rekao je gostujući na TV Prva, da postoji jedinstvo rukovodstva na nivou lokalne samouprave i Republike, jer, pojašnjava, drugačije ne može.

- Mi zajedno radimo, zajedno rešavamo probleme, zajedno se bavimo i ulažemo u sve te velike projekte koje znače za sve lokalne samouprave, za celu Srbiju, ne samo za grad Beograd. Zamislite samo kako bi izgledalo ako ne postoji komunikacija između rukovodstva grada Beograda i vlade Republike Srbije. Nema rasta, nema projekata, nema napretka za Beograd - naglasio je on.

Veoma je važno, navodi, da pokažemo jedinstvo i slogu i da postoji vertikalna integrisanost, saradnja i zajedništvo između grada Beograda i Republike Srbije u smislu projekata i da samo tako možemo da idemo napred.

- Siguran sam da će birači to prepoznati, kao što su već prepoznali našu politiku i da ćemo ostvoriti i bolji rezultat nego na prethodnim izborima - naveo je Mali.

Govoreći o opoziciji, kazao je da nemaju politiku niti program osim reči mržnje prema Vučiću i njegovoj porodici, kao i da građani Beograda od njih nisu mogli da čuju ništa korisno u kampanji.

Kurir.rs

Bonus video:

01:23

Potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali govori o prostoru gde će biti Expo 2027

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track