NOVOSADSKI NAPREDNJACI PORUČILI POKS: Uvukao vam se politički strah, da li ste PROTIV OBELEŽAVANJA MESTA STRADANJA SRBA I JEVREJA?
Foto: Petar Aleksić

poruka

NOVOSADSKI NAPREDNJACI PORUČILI POKS: Uvukao vam se politički strah, da li ste PROTIV OBELEŽAVANJA MESTA STRADANJA SRBA I JEVREJA?

Politika -

Vladimir Jelić i njegovi poslušnici polaze od sebe kao dokazani lopovi i kriminalci koji su pljačkali komunalni sistem grada, a onda su se naprasno setili Kosova i Metohije, i misle da svi imaju takve namere. Nema nikakve krađe, nema nikakvog nameštanja, sve je transparentno. Očigledno da se politički strah uvukao u kosti Vlade Jelića i POKS, poručio je Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu.

Novosadski naprednjaci još jednom su pitali Vladimira Jelića i POKS da li su za ili protiv mesta obeležavanja stradanja Srba, Jevreja i Roma u Drugom svetskom ratu u Novom Sadu i zašto ćute i dalje po tom pitanju.

Podsećamo, Memorijalni centar u Novom Sadu, posvećen žrtvama pogroma u Bačkoj 1941-1944 godine planiran je na obodu Limana, uz Most slobode i Kreativni distrikt (Kinesku četvrt).

Kurir.rs/ Dnevnik

Bonus video:

10:27

AGRESIVNA I NASILNA MANJINA NE MOŽE DA PONIŠTI IZBORNU VOLJU NARODA! Politički analitičar: Ne postoji repriza 5. oktobra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track