IMA NEKA TAJNA VEZA! Evo šta vezuje ministarku Dubravku Đedović i suprugu Novaka Đokovića
Foto: Nenad Kostić, Beta Emilija Jovanovic

IMA NEKA TAJNA VEZA! Evo šta vezuje ministarku Dubravku Đedović i suprugu Novaka Đokovića

Politika -

Postoji nešto što vezuje ministarku rudarstva i energetike Dubravku Đedović Handanović i suprugu tenisera Novaka Đokovića - Jelenu.

Naime, i jedna i druga su studirale na prestižnom italijanskom univerzitetu Bokoni. Jelena Đoković je završile osnovne studije na tom univerzitetu u Milanu, dok je ministarka Đedović završila master studije iz menadžmenta.

Ovaj podatak o Đedović Handanović i Đokovićevoj obelodanila je ministarka na svom Instragram profilu objavivši fotografiju na kojoj je i Jelena Đoković.

- Bokoni univerzitet na kojem sam završila master studije iz menadžmenta uvrstio me u svoju ediciju o 99 istaknutih žena širom sveta koje menjaju budućnost i koje su studirale na ovom fakultetu, poznate “Bocconiane”, kako oni kažu. Ponosna sam i zahvalna na ovom priznanju, posebno jer je edicija simbolično izašla na Međunarodni dan žena, kao podsetnik da neprekidno moramo da radimo na sebi, da učimo, da se razvijamo, ali najpre međusobno podržavamo! Solidarnost nam je pre svega potrebna za jačanje i osnaživanje prava žena, dalju afirmaciju ženske snage i sposobnosti - napisala je, između ostalog, Đedović Handanović.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja