PROPEVALA PORODICA IVICE DAČIĆA! Svi su čuli kako peva lider socijalista, poslušajte kako peva njegova prelepa supruga Sanja
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

PESMA NAS JE ODRŽALA

PROPEVALA PORODICA IVICE DAČIĆA! Svi su čuli kako peva lider socijalista, poslušajte kako peva njegova prelepa supruga Sanja

Politika -

Lider socijalista i aktuelni šef diplomatije Ivica Dačić rado se lati mikrofona, a na repertoaru mu je neizostavna pesma "Miljacka" od Halida Bešlića koju je i javnost imala priliku da čuje u njegovom izvođenju i to zahvaljujući snimcima koji su se vrteli na društvenim mrežama.

Osim Dačića, javnost je imala priliku da čuje i kako peva njegova ćerka Andrea i to prilikom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji sa svojim ocem.

Pevanjem se profesionalno bavi Dačićeva snajka Milica Jokić, devojka njegovog sina Luke, a na nedavnoj proslavi osamnaestog rođendana Andree Dačić mikrofon je uzela i prelepa supruga lidera socijalista Sanja.

Sanja i Ivica su tom prilikom otpevali hit Dina Merlina i Vesne Zmijanac "Kad zamirišu jorgovani".

Njih dvoje su u braku od 1993. godine.

- Njen otac se bavio politikom i rekla je da nikada u životu neće da se uda za političara. Međutim, kada je mene videla, onda je promenila svoje mišljenje - ispričao je jednom prilikom Dačić.

Kurir.rs

Bonus video:

00:51

IVICA DAČIĆ ZA KURIR TELEVIZIJU: Bili bismo lider u regionu da priznamo Kosovo, ali bi nas narod proklinjao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track