SKUPŠTINA SRBIJE: Završene konsultacije poslaničkih grupa, postignut načelni dogovor o broju potpredsednika i sastavu radnih tela
Foto: Petar Aleksić

posle izbora

SKUPŠTINA SRBIJE: Završene konsultacije poslaničkih grupa, postignut načelni dogovor o broju potpredsednika i sastavu radnih tela

Politika -

Nastavak konstitutivne sednice zakazan je za ponedeljak 18. mart, i tada bi trebalo da bude izabran predsednik i rukovodstvo Skupštine

BEOGRAD - U Skupštini Srbije završene su konsultacije poslaničkih grupa oko izbora potpredsednika Narodne skupštine, članova radnih tela i stalnih parlamentarnih delegacija u međunarodnim institucijama.

14.35 - Završene konsultacije.

Nakon završenog sastanka niko od prisutnih poslanika nije želeo da daje izjave, a kako je agencija Beta nezvanično saznala postignut je načelni dogovor o broju potpredsednika i sastavu radnih tela.

Ivica Dačić
foto: Petar Aleksić

Na sastanak su došli Marina Raguš i Milenko Jovanov iz Srpske napredne stranke, Ivica Dačić iz Socijalističke partije Srbije, Branimir Jovanović iz Socijaldemokratske partije Srbije, Elvira Kovač iz Saveza Vojvođanskih Mađara, Branko Pavlovic iz "Mi glas iz naroda", Stefan Krkobabić iz Partije ujednjenih penzionera Srbije, Usame Zukorlić iz Stranke pravde i pomirenja.

1 / 11 Foto: Petar Aleksić

Kako su ranije najavili, na konsultacijama se nisu pojavili predstavnici koalicije "Srbija protiv nasilja" kao ni koalicije Nada, a nisu se pojavili ni članovi drugog dela liste "Mi glas iz naroda - Doktor Branimir Nestorović".

Ivica Dačić
foto: Petar Aleksić

Nastavak konstituitvne sednice zakazan je za ponedeljak 18. mart, i tada bi trebalo da bude izabran predsednik i rukovodstvo Skupštine.

Kurir.rs/Beta

Bonus video:

00:11

KONSTITUTIVNA SEDNICA SKUPŠTINE: Danas samo potvrda mandata, bira se sedam potpresednika i odbori

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja