"STARI, NISAM TE NIŠTA PITAO": Parandilović zgrozio Srbiju, u Skupštini divljački izvređao Radenovića i njegove unuke (VIDEO)
Foto: Printscreen

"STARI, NISAM TE NIŠTA PITAO": Parandilović zgrozio Srbiju, u Skupštini divljački izvređao Radenovića i njegove unuke (VIDEO)

Politika -

Do izbora Ane Brnabić za predsednicu Skupštine Srbije, sednicom je predsedavao najstariji poslanik - Stojan Radenović.

Priznati profesor i naš najcitiraniji naučnik doživeo je mnogo neprijatnosti tokom ova tri dana zbog uvreda koje su na njegov račun izrekli poslanici opozicije. Vrhunac nepristojnosti bilo je obraćanje Miloša Parandilovića iz koalicije "Srbija protiv nasilja", koje je zgrozilo Srbiju.

Parandilović je uzeo reč i počeo da viče na Radenovića, obraćajući mu se bez trunke poštovanja, iako po godinama može da mu bude i unuk. Obraćao mu se sa "ti", čak je i pretio Radenoviću da nema pravo da ga prekida.

00:15

Parandilović vređa Radenovića

Parandilović se do te mere poneo divljački da je vređao i unuke Stojana Radenovića.

"Stari, nisam te ništa pitao", urlao je Parandilović.

"Vi treba da pognete glavu, i vi i vaši unuci koji će vas se stideti. Što si u poznim danima svog života dozvolio sebi da sediš tu kao mapetovac i određuješ konce da priča, a ko neće da priča i da braniš mafiju", bez trunke srama rekao je Parandilović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track