ANA BRNABIĆ OŠTRO ODGOVORILA ĐILASU: Čovek koji je iskoristio političku funkciju da ukrade od građana Srbije 172.000 EVRA DNEVNO
Foto: EPA

"i tako svaki dan - 10 godina"

ANA BRNABIĆ OŠTRO ODGOVORILA ĐILASU: Čovek koji je iskoristio političku funkciju da ukrade od građana Srbije 172.000 EVRA DNEVNO

Politika -

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić odgovorila je Draganu Đilasu na optužbe da je "Srbija blefirala sa izveštajem o umešanosti jedne velike države u izbore u Srbiji".

"Evo ga, javlja se Dragan Đilas, čovek koji je iskoristio političku funkciju da prisvoji, tj. ukrade od građana Srbije, 172.000 EVRA DNEVNO - i tako svaki dan, svake nedelje, svakog meseca, 10 godina!

Zamislite sutra (nedelja) ujutru ustanete, i do kraja dana, bogatiji ste za 172.000 evra! I tako svaki dan, 10 godina. E, tako je Đilas. Bez Šolaka. Šolak je, zahvaljujući Đilasu, prihodovao i više. Na kraju, kad su obojica završili političku karijeru, Šolak je, usput, kao hobi, kupio klub u engleskoj Premijer ligi.

E, tako je, poštovani građani Srbije, dragi narode, došlo do toga da pola miliona ljudi izgubi posao, da se zatvore fabrike, da nezaposlenost pređe 26%, nezaposlenost mladih 51%, da prosečna MESEČNA plata bude 330 evra, dok su oni uzimali stotine hiljada evra DNEVNO.

Nakon svega toga, i danas je UVEK i NEIZOSTAVNO uz one koji su protiv Srbije.

Muva. Smeta i onim strancima koje moli da ga ustoliče na vlast u Srbiji, jer narod neće. Tolika je muva. Gospodine, ni Viola von Kramon ne želi da ima bilo šta sa Vama.", istakla je Ana Brnabić u objavi na svom "X" nalogu.

Podsetimo, Ana Brnabić prethodno je danas odgovorila Violi fon Kramon na optužbe da "Srbija blefira da će izaći iz Saveta Evrope".

"Pa, o blefiranju i laganju treba da znate ponešto – niste samo blefirali, već ste i potpuno lagali o formiranju Zajednice srpskih opština, koja je okosnica Briselskog sporazuma.", poručila je tom prilikom Ana Brnabić.

Bonus video:

03:02

OD OPOZICIJE NISMO ČULI NIJEDAN RAZLOG ZAŠTO ANA BRNABIĆ NE TREBA DA BUDE IZABRANA! Analitičari o iurnoj skupštinskoj raspravi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track