NE ČEKAJU NI ZA HRANU, NI ZA GORIVO, VEĆ ZA SKUPE NEKRETNINE Opozicija kuka da se teško živi, A REDOVI ZA LUKS STANOVE NIKAD DUŽI!
Foto: Kurir

JAGMA ZA STANOVIMA u beogradu na vodi OD 5.000 EVRA PO KVADRATU

NE ČEKAJU NI ZA HRANU, NI ZA GORIVO, VEĆ ZA SKUPE NEKRETNINE Opozicija kuka da se teško živi, A REDOVI ZA LUKS STANOVE NIKAD DUŽI!

Politika -

Koliko god se trudila da poništi rezultate Srbije, opoziciju na svakom koraku demantuje stvarnost. Kad god su im se priviđale nestašice hrane, svaki građanin je taj izmišljeni scenario mogao da proveri u svojoj najbližoj prodavnici.

Na svaki globalni potres, država je odgovarala brigom o svojim građanima. Čak i onda kada su opustošene prodavnice i redovi za hranu bili stvarnost u mnogo moćnijim zemljama, kod nas su rafovi uvek bili puni, ma šta opozicioni lideri priželjkivali sa ulice. Kad god su pljuvali na nove auto-puteve, niko normalan nije verovao da su čak i u izgradnji zemlje nalazili zamerke. Briga o građanima ne može da se sakrije. Gradile su se bolnice, škole, vrtići... Kilometri i kilometri puteva. Uvodio se red u javne finasije da bi sve to moglo da se na kraju odrazi na ono najbitnije - životni standard građana.

Penzije i plate rasle su postepeno, ali stabilno. I došao je red da imamo redove za kupovinu stanova! Slika koju objavljujemo nastala je pre dve večeri kada je zakazana samo jedna u nizu prodaja još neizgrađenih stanova u Beogradu na vodi. Beograđani su već uveče formirali redove kako bi osigurali da među prvima stignu do nekretnina u ovom elitnom delu grada.

Još veče pre zakazane prodaje, ispred zgrade Geozavoda, za buduću zgradu iza hotela Bristol stvorila se neviđena gužva. Svi ti ljudi hteli su samo jedno - da ugrabe jedan od stanova koji tek treba da se gradi. Sudeći samo po ovoj fotografiji iz Beogarda, očigledno je da priče pojedinih opozicionara i njihovih sledbenika da nikad nije bilo gore ne piju vodu, s obzirom na jagmu za stanovima, čija je cena čak 5.000 evra po kvadratu.

Opozicioni lideri mogu da trube, viču i bacaju rolne toalet papira do mile volje, ali ovu sliku ne mogu da obrišu.

Bonus video:

15:09

STRUČNJACI ANALIZIRALI NAJNOVIJE ISTRAŽIVANJE O IZBORIMA U BEOGRADU: Vladajuća koalicija ima jasan stav za razliku od opozicije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track