SRAMNA, BESTIDNA I GNUSNA KAMPANJA PROTIV PREDSEDNIKA: Vučević o umrlici i pretnjama koje je deo opozicije uputio Vučiću
Foto: Ministarstvo Odbrane Srbije

SRAMNA, BESTIDNA I GNUSNA KAMPANJA PROTIV PREDSEDNIKA: Vučević o umrlici i pretnjama koje je deo opozicije uputio Vučiću

Politika -

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević ocenio je danas da je na delu još jedna sramna, bestidna i gnusna kampanja protiv predsednika Aleksandra Vučića.

Podsećamo, na društvenim mrežama, mahom po grupama koje okupljaju simpatizere opozicije, objavljena je umrlica predsednika Srbije.

- Pristalice Đilasove opozicije i njegove koalicije "Nasiljem protiv Srbije", objavljivanjem "umrlice" Aleksandra Vučića još jednom pokazuju da je suština njihove politike nepatvorena mržnja prema jednom čoveku, koji u Srbiji predstavlja instituciju predsednika Republike. Očito, oni istu vrstu mržnje gaje i prema 2.500.000 građana Srbije koji su upravo Aleksandru Vučiću ukazali poverenje - istakao je Vučević.

On dodaje da za njih fer-plej u politici ne predstavlja ništa.

- Za njih demokratski izbori nemaju vrednost. Za njih ne važe moralni standardi. Ovo nije samo gnusna politička poruka nego i slučaj koji moraju da istraže i hitno procesuiraju nadležni državni organi. Mi naprednjaci im jasno poručujemo: neće vam proći - poručio je predsednik SNS.

Dodaje da će na narednim izborima ponovo pobediti ljubav.

- Ljubav prema Beogradu, narodu, Srbiji. A vas ostavljamo u političkoj tami koju sami gradite svojom mržnjom i lažima - zaključio je Vučević.

Kurir.rs

Bonus video:

00:51

Milos Vučević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track